Vaatwasser stuk

Vaatwasser stuk

Vaatwasser stuk? Onze vaatwasser is stuk, we hebben al van alles zelf geprobeerd maar het is tijd voor expert! Het doet het wel half maar het lijkt alsof de armen niet helemaal bewegen of de watertoevoer niet geheel rond gaat.

vaatwasser stuk - vaatwasser-reparatie.net

Mijn vaatwasser heeft nukken.

Normaliter doet een vaatwasser niets als de deur open is en gaat pas werken als je de deur dicht doet. Nu maakt de vaatwasser bij open deur een zuigend geluid, wat niet normaal is. Wat ook heel vreemd is dat de vaatwasser geen water neemt.

Vaatwasser blijft pompen, zelfs met de deur open.

Vaatwasser stuk sinds een feestje dat wij onlangs hebben gehad. De meiden hebben de vaatwasser volgestopt, maar ik denk te vol en dat hij nu misschien verstopt is.

Vaatwasser aangezet en wil z’n programma oppakken, maar geeft alleen maar een hoop herrie onderin de machine, het lijkt de motor wel.

De vaatwasser neemt geen water, dus misschien is de vaatwasser aan het droogdraaien.

De vaatwasser heeft de hele nacht aangestaan, ik krijg hem ook niet meer uit. Ik weet niet hoe ik de vaatwasser kan uitzetten.

Nu brandt het kraansymbool in de display.

De machine begint te spoelen, maar breekt dan z’n programma af en stopt ermee.

Hij neemt ook het vaatwasblokje niet.

De vaatwasser blijft doorpompen en stopt hier niet meer mee.

Vaatwasser stuk sinds de stroomstoring in Amsterdam enkele maanden geleden. Vaatwasser gaat soms niet aan/knoppen reageren niet. Dit is (vaak) op te lossen door in de stoppenkast de schakelaar uit en aan te doen, maar helaas helpt dit niet bij mij.

Wat voor problemen u ook ervaart met een kapotte vaatwasser, u kunt altijd een beroep doen op onze witgoed monteur.

Mail naar info@vaatwasser-reparatie.net

Bel 0686360040

Of vul ons contactformulier in.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.