Vaatwasser lekt

Vaatwasser lekt

Vaatwasser lekt water aan de onderkant van onze machine en wij hebben geen idee waar dit vandaan komt.

Onze vaatwasser lijkt niet af te pompen. Er blijft water in de vaatwasser vaatwasser lektstaan na beëindiging van het programma.
Nu lekt de vaatwasser ook nog.

Aan de onderkant van de machine lekt de vaatwasser water, waardoor lekkage is ontstaan.

Vaatwasser begint na al snel te piepen en doet niets meer. Het probleem speelt al langer. Eerst kreeg ik ook een foutmelding. Ik heb het opgezocht en er zou ergens water lekken maar die melding krijg ik nu niet meer.

Water sijpelt onder bij de deur uit de vaatwasser.

Vaatwasser lekt water onder uit de vaatwasser, kan dit dan te maken hebben met een versleten onderdeur rubber?

Er kunnen vele oorzaken zijn, waardoor een vaatwasser lekt. Soms kunt u het euvel zelf verhelpen, maar wat als u niet kunt achterhalen waar de lekkage vandaan komt?
Laat onze witgoed monteur hier zo snel mogelijk naar kijken, om grotere problemen te voorkomen. Om nog maar te zwijgen van de schade die deze lekkage aan uw keukenkastjes of vloer kan opleveren.

Merken, welke wij o.a. repareren:

AEG, ASKO, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Candy, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, Dyson, EDY, ETNA, Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Miele, Neff, Pelgrim, Solitaire, Zanussi, Siemens, Whirlpool

Vaatwasser lekt? Bij vaatwasser reparatie betaalt u nooit te veel. U weet duidelijk van tevoren wat de kosten zullen zijn. Een vast bedrag van 60 euro voor onderzoek. Een kleine reparatie (van 10 minuten) bedraagt 10 euro (exclusief eventuele onderdelen). Mocht er een reparatie nodig zijn die langere tijd in beslag neemt, dan hoort u direct van de monteur wat de kosten zullen zijn. Bij een grotere reparatie komen de onderzoekskosten te vervallen. U krijgt altijd een jaar garantie op reparatie.

U kunt ons een email sturen: info@vaatwasser-reparatie.net

Of bellen: 0686360040.

Maak zelf een online afspraak of vul ons contact formulier op deze site in.

Graag tot ziens bij vaatwasser reparatie.