Vaatwasser Bosch code E15

Vaatwasser Bosch code E15

Vaatwasser Bosch code E15: Bosch vaatwassers zijn uitgerust met een detectiesysteem om aan te geven wanneer de machine een fout ontdekt in de machine zelf en zal de foutcode in het display zien.vaatwasser Bosch code E15
Veel mensen raken totaal in paniek wanneer er een foutcode in het display wordt weergegeven

Dit betekent kortweg dat er geen water in de machine zit of dat de machine denkt dat er geen water in de machine zit.

Eigenlijk betekent deze code dat de machine een klein lek ervaart en leidt het water naar de bodemplaat van de vaatwasser.

Wanneer al het water is verzameld zet de machine een Styrofoam vlotter in werking, die dan een microschakelaar activeert, welke dan op zijn beurt de waterinvoer blokkeert en dan de vaatwasser Bosch code E15 toont.

Als er overtollig water op de bodem van het apparaat achterblijft, wordt de foutcode van uw Bosch vaatwasser e15 weergegeven. Als u begrijpt hoe de vaatwasser moet leeglopen, kunt u vaststellen wat er mogelijk misgaat.

De afvoerpomp in de vaatwasser duwt het water naar buiten via een slang die normaal gesproken van de vaatwasser naar de afvoerpijp of naar de luchtspleet loopt – die dan een andere slang heeft die op de afvoerleiding is aangesloten.

Wanneer de vaatwasser niet leegloopt en de foutcode e15 Bosch vaatwasser-display brandt, kunt u ervan uitgaan dat er onderweg een verstopping of enige vorm van schade is.

Geen nood!
Vaatwasser Bosch code E15 kan verholpen worden. Hiervoor neemt u contact op met vaatwasser reparatie.

Onze Bosch witgoed monteur kan in vele gevallen dezelfde dag bij u langskomen om het euvel te verhelpen.

Wacht niet tot kleine problemen groter worden. U kunt op verschillende manieren heel eenvoudig een reparatie afspraak maken:

  • Via email: info@vaatwasser-reparatie.net
  • Bellen via nummer 0686360040
  • Zelf 24 uur per dag een afspraak inplannen via ons online reserveringssysteem
  • Door het invullen van ons contactformulier: vaatwasser-reparatie.net/contact

Gewoon vanuit uw luie stoel, wanneer het u uitkomt. Makkelijker kunnen wij het niet voor u maken.